Twin Murders: The Silence of the White City (2019) – Filma24.ac | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Twin Murders: The Silence of the White City (2019)
× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!
PRISNI 5 SEKONDA

Instagram : s4m_style

Loading...


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Twin Murders: The Silence of the White City (2019)

2736
 110 min    2019    HD     5.2

Loading…

Një detektiv kthehet në punë dhe po ashtu një vrasës i vjetër serial i cili i vret viktimat e tij në bazë të një renditje numërore. Cili është ai dhe si do të zgjidhet ky mister shumëvjeçar?