The Wave (2008) a.k.a Die Welle – Filma24.ac | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Wave (2008) a.k.a Die Welle
× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!


INSTAGRAM: TULIP.VIP

TULIP.VIP

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Wave (2008) a.k.a Die Welle

391
 107 min    2008    HD     7.6


Rainerit i është dhënë detyra të mësojë nxënësit e tij për gjendjen autokratike gjatë një projekti një javor. I preferuar në mesin e fëmijëve, Raineir vendos t'i lërë studentët e tij të drejtojnë me temën dhe ai u kërkon atyre të ndërtojnë autokracinë e tyre. Sidoqoftë, kur fëmijët fillojnë të formojnë një grupim shumë të ngjashëm me Gjermaninë naziste, Raineri dhe mësuesit e tjerë bëhen të pashembullt dhe të pasigurt se çfarë të bëjnë.