The Ruthless (2019) – Filma24.ac | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Ruthless (2019)
× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!
PRISNI 5 SEKONDA

Instagram : s4m_style

Loading...


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Ruthless (2019)

4410
 111 min    2019    HD     6.3

Loading…

Santo Ruso e filloi jetën si një djalë i thjesht province për t’u shndërruar më vonë në një bos krimi. Duke filluar me vjedhjet, rrëmbimet, vrasjet dhe droga, Santo i provoi të tëra për të arritur majat dhe për të gjetur kënaqësinë në jetë. Por sa më shumë fitonte, aq më shumë gjëra të tjera dëshironte. Derisa erdhi një moment që arriti majën dhe e vetmja gjë që mund të bënte ishte zbriste dhe të fillonte nga fillimi.