The Professor (2018) – Filma24.ac | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Professor (2018)
× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!

Instagram : s4m_style

Loading...


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Professor (2018)

5844
 90 min    2018    HD     7.0

Loading…

Kur mëson se ka kancer dhe i kanë mbetur edhe gjashtë muaj jetë, një lektor kolegji shndërrohet në një njeri që ndjek argëtimin. Pas goditjes që merr nga lidhja e së shoqes me presidentin e shkollës dhe kënaqësisë së punës pa tabu me nxënësit e tij, ai nis një “kryqëzatë” kundër autoritetit dhe hipokrizisë.