The Other Lamb (2019) – Filma24.ac | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Other Lamb (2019)
× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!

Instagram : s4m_style

Loading...


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Other Lamb (2019)

1845
 97 min    2019    HD     5.2

Loading…

Një vajzë e lindur në një kult ku të gjitha ishin femra, të cilat udhëhiqeshin nga një mashkull, fillon të dyshojë mbi mësimet e tija dhe realitetin e saj.