The Girl Who Kicked the Hornet's Nest (2009) – Filma24.ac | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Girl Who Kicked the Hornet’s Nest (2009)
× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!

Loading...


INSTAGRAM: TULIP.VIP

TULIP.VIP

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Girl Who Kicked the Hornet’s Nest (2009)

2455
 147 min    2009    HD     7.3

Loading…

U RREGULLUA VIDEO! Lisbeth po rikuperohet në një spital dhe pritet të rikuperohet, që të shkojë në gjyq për tre vrasje. Mikael duhet të vërtetojë pafajësinë e saj, por Lisbeth duhet të jetë e gatshme të ndajë detajet e eksperiencës së neveritshme me gjykatën.