Poetic Justice (1993) – Filma24.ac | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Poetic Justice (1993)
× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!

Loading...


INSTAGRAM: TULIP.VIP

TULIP.VIP

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Poetic Justice (1993)

15715
 109 min    1993    HD     5.9

Loading…

Në këtë film,e shohim botën me sytë e personazhit kryesor,një poete e re Afriko-Amerikane. Një postier fton disa shokë për një udhëtim të gjatë brenda natës...