Ordinary Person (2017) – Filma24.ac | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Ordinary Person (2017)
× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!

Instagram : s4m_style

Loading...


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Ordinary Person (2017)

3982
 122 min    2017    HD     5.8

Loading…

Një oficer policie merr pjesë në një konspiracion pasi rastësisht arreston një vrasës. Dobësia e tij ishte se djalit të tij i nevojitej një operacion për të rregulluar këmbën. Cilën rrugë do zgjedhë ai? Drejtësinë apo konspiracionin?