My Grandfather's People (2011) a.k.a Dedemin Insanlari – Filma24.ac | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
My Grandfather’s People (2011) a.k.a Dedemin Insanlari
× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!
PRISNI 5 SEKONDA

Instagram : s4m_style

Loading...


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

My Grandfather’s People (2011) a.k.a Dedemin Insanlari

2016
 126 min    2011    HD     8.0

Loading…

Një film artistik që tregon historinë e gjyshit të producentit, i cili u detyrua të largohej nga Kreta në vitin 1920 gjatë shkëmbimit të popullsisë greko-turke.