Lolita (1997) (+18) – Filma24.ac | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Lolita (1997) (+18)


× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!

Loading...


INSTAGRAM: TULIP.VIP

TULIP.VIP

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Lolita (1997) (+18)

32121
 137 min    1997    HD     6.9

Loading…

Një profesor Britanik vjen në Amerikë për të dhënë mësim kërkon diku një dhomë me qira por vetëm pasi sheh vajzën 14 vjeçare të pronares, vendos të shpërngulet.Megjithëse e urren nënën, ai martohet me të pasi është e vemja mundësi t'i afrohet vajzës, e cila është shumë e pjekur për moshën e saj.Ata fillojnë një udhëtim së bashku, duke u përpjekur ta fshehin se janë babë e bijë,duke u ndjekur nga dikush, i cili Hambërtit i duket si polic.Xhelozia e thellë dhe ndoshta faji për dashurinë e ndaluar, e bëjnë atë burrë të çmendet pak nga pak.