Program Çlodhës – Filma24.ac | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD

Program Çlodhës

Ky program është për ju që jeni të angazhuar në të gjitha ditët e javës dhe ju vret monotonia e përditshme. Pra, me këtë program ju vijmë në ndihmë t’ju çlodhim sadopak për një muaj.

Horrible Bosses – Shoqëror
The Smurfs – Familjar
P.s I Love You – Romantik
Focus – Shoqëror
Find Nemo – Familjar
Bad Boys – Çlodhës
Friends With Benefits – Për Beqarët
Perfetti Sconosciuti – Shoqëror
Pretty Woman – Për Beqarët.
Bounty Hunters – Çlodhës
Playing It Cool – Romantik
Bridge of Spies – Shoqëror
August Rush – Çlodhës
Hachi: A Dog’s Tale – Familjar
What happens i Vegas – Për Beqot
The Lion King – Familjar
The Favourite – Çlodhës
Zootopia – Familjar
The Truman show – Shoqëror
White chicks – Për Beqarët
10 Things I Hate About You – Romantik
Notting Hill – Romantik
Pineapple Express – Shoqëror
The Ugly Truth – Për Beqarët
Second Act – Çlodhës
Step Up – Shoqëror
The pink panther – Familjar
Wedding Crashers – Për Beqarët
Innamorato Pazzo – Romantik
The Devil Wears Prada – Shoqëror
Shrek – Familjar
Se7en (1995) – Çlodhës
Mama (2013) – Shoqëror
Scent of a Woman – Romantik
Ice Age – Familjar
Bohemian Rhapsody – Shoqëror
What Women Want – Për Beqarët
Good Will Hunting – Çlodhës
The Vow – Romantik
The Godfather – Shoqëror
Knocked Up – Për Beqarët
Life is beautiful – Shoqëror
Dirty Dancing – Romantik
Descendants – Familjar
Mia and the White Lion – Familjar