Enter the Fat Dragon (2020) – Filma24.ac | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Enter the Fat Dragon (2020)
× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!
PRISNI 5 SEKONDA

Instagram : s4m_style

Loading...


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Enter the Fat Dragon (2020)

1647
 96 min    2020    HD     5.6

Loading…

Një polic caktohet që të shoqërojë një kriminel në Japoni, ndërkohë që po përballej me problemet në marrëdhënie, po ashtu dhe me ndryshimin e tij në pamjen fizike.