Debunkers, Inc. (2019) – Filma24.ac | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Debunkers, Inc. (2019)
× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!


INSTAGRAM: TULIP.VIP

TULIP.VIP

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Debunkers, Inc. (2019)

624
 90 min    2019    HD     5.2


Tre detektivë gjimnazi nisin një biznes për zgjidhje vrasjesh të mistershme. Por gjithçka ndryshon kur ngarkohen me detyrën e parë të demaskimit të një mallkimi lidhur me një vrasje të kryer në shkollën e tyre.