Culture Shock (2019) – Filma24.ac | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Culture Shock (2019)
× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!

Instagram : s4m_style

Loading...


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Culture Shock (2019)

1938
 91 min    2019    HD     5.8

Loading…

Të tërë luftojnë për të arritur ëndrrën amerikane, por çfarë është saktësisht kjo ëndërr? Një realitet apo një iluzion? Janë të mirëpritur ata që kalojnë kufirin me dëshirën për një jetë më të mirë?