Challenge of Five Gauntlets (2018) – Filma24.ac | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Challenge of Five Gauntlets (2018)
× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!


INSTAGRAM: TULIP.VIP

TULIP.VIP

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Challenge of Five Gauntlets (2018)

1921
 84 min       HD     


Një familje e dëshpëruar ka provuar të gjitha rrugët për të shpëtuar fëmijën e tyre të sëmurë rëndë ,përveç njërës. Ata kërkojnë ndihmën e një historiani, (Kane) për të gjurmuar "Dhëmbin e Budas", një relikt që besohet të ketë fuqi shëruese të mbinatyrshme.