Carriers (2009) – Filma24.ac | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Carriers (2009)
× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!

Instagram : s4m_style

Loading...


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Carriers (2009)

1424
 84 min    2009    HD     6.0

Loading…

Kur një virus vdekjeprurës përhapet globalisht, 4 miq kërkojnë një strehë për t'u mbrojtur nga murtaja. Por ndërsa shmangin të infektuarit, udhëtarët ndizen me njëri-tjetrin dhe kërkimi i tyre merr një rrjedhë tjetër.