Birds of a Feather (2019) a.k.a Manou the Swift – Filma24.ac | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Birds of a Feather (2019) a.k.a Manou the Swift
× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!

Instagram : s4m_style

Loading...


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Birds of a Feather (2019) a.k.a Manou the Swift

3277
 90 min    2019    HD     5.4

Loading…

Manuja i vogël rritet mes pulëbardhave edhe pse është një specie tjetër dhe nuk arrin të përshtatet me familjen e tij. Ai largohet nga kolonia ku është rritur dhe bashkohet me zogj të llojit të tij dhe zbulon rolin e tij në jetë.