Avengers Confidential: Black Widow & Punisher (2014) – Filma24.ac | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Avengers Confidential: Black Widow & Punisher (2014)
× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!

Instagram : s4m_style

Loading...


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Avengers Confidential: Black Widow & Punisher (2014)

7450
 83 min    2014    HD     5.8

Loading…

Pas ndërhyrjes në një mision të fshehtë, Ndëshkuesi burgoset nga agjentja e S.H.I.E.L.D. dhe Hakmarrësve, Vejusha e Zezë. Nën urdhrat e drejtorit Nik Fjuri, Ndëshkuesi dhe Vejusha e Zezë dërgohen në një mision për të ndaluar Leviatanin, një organizatë globale terroriste që ka në plan t'ia shesë teknologjinë e vjedhur nga S.H.I.E.L.D. ofruesit më të lartë. Të dy duhet të punojnë bashkë që ta ndalojnë këtë teknologji të bjerë në duart e gabuara. Fati i botës dhe i Hakmarrësve varet prej tyre.