150 Milligrams (2016) a.k.a La fille de Brest – Filma24.ac | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
150 Milligrams (2016) a.k.a La fille de Brest
× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!


INSTAGRAM: TULIP.VIP

TULIP.VIP

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

150 Milligrams (2016) a.k.a La fille de Brest

980
 128 min    2016    HD     6.6


Bazuar në një ngjarje të vërtetë. Një pneumonologe që punon në një spital të Francës, vëren një lidhje midis vdekjeve të dyshimta dhe një ilaçi të aprovuar nga shteti, i përdorur për trajtimin e diabetit. Duke luftuar vetë kundër sistemit, Frashoni arrin të bëjë të ditur skandalin dhe të zbulojë të vërtetën.